top of page
Over ons

Secretariaat

Niet-leden kunnen bij het secretariaat terecht voor:

 • algemene vragen

 • opvragen exemplaar digitale ASAScoop

 • aanmelden voor een ASASdag

 • nieuw lidmaatschap

 

Leden kunnen bij het secretariaat terecht voor:

 • algemene vragen

 • aanvragen van/opvragen informatie over een abonnement op de ASAScoop (alleen E, EP en A-leden ontvangen een papieren versie, overige leden kunnen tegen kostprijs een abonnement afsluiten)

 • vragen over hun kwaliteitsformulieren en bijbehorende certificaten
   

Contact opnemen met het secretariaat

Voor het aanvragen van een nieuw lidmaatschap stuur een e-mail naar de penningmeester

Voor alle overige vragen stuur een e-mail naar het secretariaat

Postadres: Frans Halsstraat 30, 5648 AH Best

Doelstellingen van ASAS

 • Het uitdragen van de astrologie als volwaardig vak en als waardevol beroep.

 • Het ontwikkelen van activiteiten om de astrologie en de beoefenaars te promoten op plaatsen in de samenleving die nog niet in aanraking zijn geweest met de astrologie.

 • Het stimuleren en adviseren van de leden hun kwaliteitsniveau te ontwikkelen.

 • Het samenwerken met astrologische en niet-astrologische organisaties.

 

Activiteiten voor de aangesloten leden

ASASdagen

 

Twee keer per jaar ben je welkom op de ASASdag, een ontmoetingsdag met een gevarieerd programma aan lezingen, workshops, netwerken en de mogelijkheid om met elkaar van gedachten te wisselen over astrologie. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

 

ASAScoop

Twee keer per jaar verschijnt de ASAScoop. Een astrologisch magazine met artikelen, interviews, voorbeeldduidingen, uitleg over technieken, astrologisch nieuws en recensies. Bij het secretariaat kan je een digitaal exemplaar opvragen. Omdat de ASAScoop een verenigingsblad is, is afname daarna alleen mogelijk in combinatie met een lidmaatschap. De verschillende lidmaatschappen vind je onder het kopje Lidmaatschap.

 

 

Promotie op de website

Op deze website vind je veel informatie over de vereniging, astrologie, erkende astrologen, erkende opleidingen, cursusaanbod en het laatste nieuws. Naast informatie over astrologie en de ASAS in het algemeen, kan iedereen via de website zoeken naar een geschikte astroloog. Als erkend praktijkvoerend ASAS astroloog word je gepromoot op onze website Erkende Astrologen. Je beschikt over je eigen profiel waarop je aangeeft wat je aanbod is en op welk gebied je gespecialiseerd bent. Zo zijn je potentiële cliënten in staat je te vinden!

 

 

Nieuwsbrief

Om je op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen de vereniging versturen we zo’n tien keer per jaar een digitale nieuwsbrief. Daarin vind je o.a. nieuws van het bestuur, het programma aanbod van erkende leden en de ASAS agenda. Maar ook oproepen van leden, bijvoorbeeld voor het verzamelen van astrologische data en andere noemenswaardigheden worden vermeld.

 

De Bestuursleden

Bestuursleden
Doelstellingen
Activiteiten
Secretariaat
Astrologische Associatie
Dick van der Mark - 10_zw.jpg

Dick van der Mark

VISSEN

Dick werkt, samen met andere organisaties, aan de kwaliteit van opleidingen en de beoordeling daarvan. Hij is een geliefd docent in de astrologiewereld en is veel gevraagd voor opleidingen en lezingen.

Heb je een vraag of verzoek als vereniging? Stuur een e-mail naar Dick van der Mark

Ben Rovers.jpeg

Ben Rovers

VISSEN

Ben is opgeleid als psychologisch en klassiek astroloog. Zijn belangstelling gaat uit naar de zielsdimensie in astrologie, met een bijzondere interesse in het hermetische gedachtegoed en hoe dat de horoscoopduiding kan voeden. Hij heeft een eigen praktijk en is oprichter van De Hermetische Kosmos, School voor Astrologie.

Heb je een vraag over je lidmaatschap of over de ASAS dag? Stuur een e-mail naar Ben Rovers

Martine Misker

Martine Misker

STIER

Martine heeft een eigen praktijk en een Astrologisch Centrum genaamd Artemyz. Naast het geven van consulten heeft zij een beroepsopleiding met ruime aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van de student en geeft zij begeleiding bij rouw- en verliesprocessen.

Heb je een vraag over je lopende lidmaatschap of een algemene vraag?? 

Stuur een e-mail naar Martine Misker

Cleo Wildeman.jpeg

Cleo Wildeman

KREEFT

Cleo heeft een eigen praktijk genaamd Licht op de kern en geeft consulten en workshops. Een van Cleo’s ambities is om de astrologie toegankelijk(er) te maken voor een breder publiek. Haar fascinatie voor mensen gecombineerd met haar heldere en duidelijke manier van communiceren en de passie voor astrologie en spiritualiteit kunnen hier zeker toe bijdragen.


Heb je een leuk idee hoe de interesse in de astrologie bij verschillende mensen gewekt kan worden? Stuur een e-mail naar Cleo Wildeman.

De Astrologische Associatie

Astrologische Associatie

ASAS is de afkorting van Astrologische Associatie en is de vakvereniging van astrologen. Het doel van de vereniging is professionalisering van de astrologie. De ASAS is een open vereniging, die verschillende visies onderzoekt en samenbrengt. De ASAS brengt enerzijds astrologen, astrologiestudenten en autodidacten bij elkaar, anderzijds is de ASAS een vereniging waar cliënten en opdrachtgevers terecht kunnen die op zoek zijn naar een gekwalificeerd astroloog. Bezoek voor dat laatste onze website met Erkende Astrologen.

 

De ASAS is een actieve beroepsvereniging voor astrologen. We bundelen de krachten van een oud beroep in een eigentijdse vorm. We zijn een vereniging die openstaat voor nieuwe ontwikkelingen in het vak en die eigentijdse middelen gebruikt om het beroep de juiste plek in de wereld te geven.

 

De vereniging kenmerkt zich door haar open houding naar de samenleving, de bevordering van vakbekwaamheid en de verbondenheid met de aangesloten leden. Astrologen uit alle stromingen zijn welkom. Diversiteit versterkt de kwaliteit en ondersteunt ons doel. Ook willen wij de bekendheid van de astrologie in de maatschappij bevorderen, het gebruik ervan in alle sectoren van de samenleving vergroten en een bijdrage leveren aan de promotie van astrologen onder particulieren en bedrijven.

bottom of page