Vorige

November 2017

Volgende
Su M T W Th F S
29 30 31 01 02 03 04
05 06 07 08 09 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 01 02
Today

Filter op


AGENDA


2017

You are viewing events for 2017


Chiron - Hans Planje / Gonnie Boekestijn

Deze workshop wordt 's avonds aangeboden.


Mogelijk in combinatie met een workshop over 'Omgaan met oud zeer in je relatie' op zaterdag 21 of zondag 22 januari 2017. Zie elders in de ASAS agenda.

Je investering bedraagt € 75,- voor de workshop, € 30,- voor de les over Chiron of € 95,- voor les en workshop. Aanmelding bij Hans Planje: of tel. 053-4772532.
 


Omgaan met oud zeer in je relatie - Hans Planje

In deze workshop gebruiken we opstellingen als belangrijkste middel en beoogt oude, lastige, ongemakkelijke en moeilijk te veranderen patronen in je relatie te onderzoeken en de ontstane pijn met de mannelijke en vrouwelijke energieën bewust te maken. Met deze inzichten kun je stappen gaan zetten, er in je leven beter of anders mee te gaan en er meer rust in te vinden. De workshop is voor iedereen die meer zicht wil krijgen op lastige en moeilijk te veranderen patronen binnen de relatie.


Mogelijk in combinatie met een les over Chiron op woensdagavond 18 januari 2017 in Meppel door Hans Planje en Gonnie Boekestijn


Je investering bedraagt € 75,- voor de workshop, € 30,- voor de les of € 95,- voor les en workshop. Aanmelding bij Hans Planje: of tel. 053-4772532


Omgaan met oud zeer in je relatie - Hans Planje en Peter Saarloos

In deze workshop gebruiken we opstellingen als belangrijkste middel en beoogt oude, lastige, ongemakkelijke en moeilijk te veranderen patronen in je relatie te onderzoeken en de ontstane pijn met de mannelijke en vrouwelijke energieën bewust te maken. Met deze inzichten kun je stappen gaan zetten, er in je leven beter of anders mee te gaan en er meer rust in te vinden. De workshop is voor iedereen die meer zicht wil krijgen op lastige en moeilijk te veranderen patronen binnen de relatie.

Mogelijk in combinatie met een les over Chiron op woensdagavond 18 januari 2017 in Meppel door Hans Planje en Gonnie Boekestijn

Je investering bedraagt € 75,- voor de workshop, € 30,- voor de les of € 95,- voor les en workshop. Aanmelding bij Hans Planje: of tel. 053-4772532Onderschepte tekens begrepen vanuit de ziel door Michael De Baker bij Ophiochus

Lezing: Onderschepte tekens begrepen vanuit de ziel bij Astrologische Vereniging Ophiochus Heerenveen. Facebook: www.ophiochus.nl


De gangbare opvatting over onderschepte tekens is dat zij een blokkade laten zien waardoor de eigenschappen van het teken moeite hebben zich te manifesteren:
In deze lezing laat ik vóór de pauze aan de hand van de horoscoop van een aantal bekende personen een heel andere kant van onderschepte tekens zien: zij blijken in alle gevallen ten nauwste verbonden te zijn met de kwesties waar de ziel in een veelheid van levens mee bezig is geweest, met struikelblokken waar de ziel keer op keer over gevallen is, en, niet onbelangrijk, met onverwerkt trauma dat meegenomen wordt uit vorige levens.
Na de pauze kun je de horoscoop van een vriend, een kennis of familielid aandragen om te kijken hoe een en ander in zijn/haar horoscoop werkt. Ik behandel geen horoscopen van aanwezigen in het publiek, eenvoudig omdat de zielskwesties die aan bod komen zeer diep materiaal in je kunnen losmaken waar ik tijdens een lezing niet de vereiste individuele therapeutische begeleiding voor kan bieden. Dit is een beslissing die niet voortkomt uit onwil maar uit therapeutische integriteit.Symposium met Mark Jones, Charlotte Wenner en Adrie van der Ven

Nieuwe dimensies van de buitenplaneten


Op zaterdag 11 februari 2017 organiseren de astrologieopleiding Caelestis en Opleidingscentrum Ishtar in samenwerking met Uitgeverij Hajefa een symposium in Baarn. Het thema voor dit jaar is: Nieuwe dimensies van de buitenplaneten. De sprekers zijn:

Mark Jones over: Expanding Our Horizons: the Outer Planets as the Higher Octaves of the Personal Planets

Charlotte Wenner over: Persephone en Vulkanus: de vierde en vijfde (nog niet ontdekte) trans-Saturnale planeten

Adrie van der Ven over: excessieve uitingsvormen van de buitenplaneten

Het symposium is op zaterdag 11 februari van 10:30 tot 17:00 uur bij McSpirit, Javalaan 24, 3742 CP Baarn. De kosten voor deelname zijn € 85,- inclusief koffie en thee. Studenten van Caelestis en Opleidingscentrum Ishtar krijgen 10 euro korting.
 


ALV ASAS

De ALV van de ASAS wordt gehouden op 18 februari 2017 vanaf 16 uur in Avanturijn te Utrecht. Normaal gesproken vindt de ALV plaats tijdens de eerste ASAS dag van het jaar, begin maart. Vanwege het jubileumprogramma die dag, wordt daar dit keer vanaf geweken.ASAS dag: 20-jarig jubileum ASAS

We vieren deze dag het 20-jarig jubileum van de ASAS met iedereen die zich betrokken voelt bij de professionele astrologie.


Het wordt een feestelijke dag met een interessant programma. In de ochtend deelt Andrew Smith zijn visie op astrologie anno nu en werpt bij een blik vooruit. Na de lunch spreken toonaangevende Nederlandse astrologen zich uit over ons vakgebied in een ronde tafel setting. De panel-leden maken we in de volgende nieuwsbrief bekend. Het belooft een dynamische middag te worden. We schenken aansluitend een borrel en proosten met elkaar op de astrologie van nu en van de toekomst.

Dit alles vindt plaats in de fijne setting van Slot Zeist.

Aanmelden kan via , bezoek voor de laatste updates www.asasastrologen.nl.

Voor alle bezoekers hebben we een passend presentje.


Landelijke Open Dag Professionele Astrologie

Op 25 maart 2017 vindt de jaarlijkse Landelijke Open Dag Professionele Astrologie plaats. De Astrologische Associatie (ASAS) en de Astrologische Vakvereniging Nederland (AVN) ondersteunen dit evenement.


Als de Lente weer losbarst is ook het moment om aan Nederland te laten zien dat de Astrologie verschillende stromingen kent en zullen overal in het land activiteiten worden georganiseerd door de erkende Astrologische Beroepsopleidingen, de regionale Verenigingen en Clubs en de Praktijkvoerende Astrologen.


Meer info: www.ldpastrologie.nl


Vincent Botella over Draak en Beest – het gevecht en het gemis

Het knopenkruis in je horoscoop als het energetische decor van je leven. Meer informatie over de lezingen staat op: http://www.ishtar.nl/astro-inspiratie-avonden


ASASdag 7 oktober: over relaties

We hebben een relevant thema voor de ASASdag op zaterdag 7 oktober: Relaties.

The meeting of two personalities is like the contact of two chemical substances: if there is any reaction, both are transformed. Carl Jung

 
Warmte, liefde en een gevoel van diepe verbinding is waar velen van ons naar verlangen. Toch lijkt het vaak buiten ons bereik. Steeds opnieuw lijkt het alsof we de ‘verkeerde keuzes’ maken. Elke relatie en vriendschap heeft een eigen verhaal; een soort ’relatie DNA’. Dit is te bespeuren in incidenten of dromen die zich voordoen in het begin van een relatie. En wordt zichtbaar in elk betekenisvolle interactie tussen twee mensen. Door meer te weten over het DNA of het achterliggend verhaal van een relatie en hoe dat aansluit bij ons eigen verhaal kunnen we bewustere keuzes maken in ons leven en een weg vinden tot werkelijk liefhebben.

Zelda Hall, psychologe en therapeute, zal hierover een interactieve lezing geven met voorbeelden uit eigen praktijk en leven. En je zult uitgenodigd worden om te experimenteren met deze manier van kijken.

Goed om opnieuw te kijken naar de manier waarop we ons verbinden en naar de dynamiek rondom dit thema dat zichtbaar is in de horoscoop. 's Middags neemt Dick van der Mark ons mee in het relatie-astrologische deel.

We zien je graag op Slot Zeist 7 oktober! Aanmelden kan via , bezoek voor de laatste updates asasastrologen.nl.