Bestuur


 Voorzitter: Dick van der Mark


Dick (Vissen, 1953), vroeger leraar in het voortgezet onderwijs, heeft een goede achtergrond om, samen met andere organisaties, te werken aan de kwaliteit van opleidingen die worden aangeboden in Nederland en deze te beoordelen. Hij is een geliefd docent in de astrologiewereld en is veel gevraagd voor opleidingen en lezingen.


Heb je een vraag of verzoek als vereniging? 


 

 

Secretaris: Etske Timmer


Etske (Leeuw, 1972) heeft ruime ervaring als secretaris en is jarenlang werkzaam geweest in (juridisch) administratieve functies. Momenteel is zij vierdejaarsstudent bij Caelestis.

 

Heb je een vraag over je lidmaatschap of certificaat?  

Penningmeester: Zus Luyckx


 

 

PR: Henriëtte Tomassen


Henriëtte (1969) verbindt als bestuurslid haar talent voor tekst en PR met haar liefde voor de astrologie. Ze zet zich graag in voor een gezamenlijk professioneel platform voor gelijkgestemde astrologen, met oog voor de diversiteit. Daar waar we met elkaar kunnen ontwikkelen en ons hart kunnen ophalen aan wat de astrologie ons te bieden heeft, in de breedte en in de diepte.

Heb je een idee voor een samenwerking of publicatie? 


 

 

Algemeen bestuurslid: Berit Cohen


Berit (Steenbok, 1970) heeft uitgebreide ervaring als (directie)secetaresse en heeft al diverse secretariaten gestroomlijnd. In 2008 is Berit met het astrologievirus besmet. Momenteel is ze examenkandidaat bij Caelestis.

 

Heb je een vraag over de ASAS of wil je een idee delen? 


 


Webmaster: Vacant


Er is momenteel een vacature voor de functie van webmaster. Als webmaster draag je bij aan de toegankelijkheid van informatie en de promotie van de ASAS en haar leden. Het vervullen van het webmasterschap is een leuke manier om van achter de (beeld)schermen wat voor de vereniging te betekenen. Programmeerkennis hebben is niet noodzakelijk. Kunnen werken met een Content Management System (CMS), effectief communiceren, leden willen ondersteunen en enig logisch denkvermogen hebben; dat is voldoende. 


Heb je een vraag over de website of deze vacature?