< Ga terug

Toya Wijtenburg

Ledennummer:A0022

Thematiek: gezondheid, psychologisch, spiritueel, loopbaan


Tarief:

€ 60,- per uur


Particulier:

Geboortehoroscoop met prognose


Evolutionaire horoscoop


Jaarhoroscoop


Loopbaanadvies


Studieadvies


Gezondheidsadvies


Astrologie Party voor 4-6 personen: "Introductie in je horoscoop"


Alles is in beweging, de natuur, de wereld en wij mensen. Het leven wil geleefd worden, mee bewegen met wat er is, en daardoor kunnen ontwikkelen en groeien.

 

Je geboortehoroscoop geeft informatie over wie je bent, je drijfveren, missie, talenten, de bedoeling van jouw leven en om daar in mee te bewegen.

Ook geeft je horoscoop aan waar je Nu staat op je levensweg en in je groeiproces.

 

Evolutionaire horoscoop

Mee bewegen met het leven kan ook pijnlijk zijn, een gevoel van machteloosheid, angst, verdriet en zinloosheid, kunnen je belemmeren om het leven te leven zoals het bedoeld is.

Het is dan goed om te weten, dat je meer bent dan je ego / persoonlijkheid. Je bent verbonden met iets groters, je ziel. Dit opent perspectieven.

Je ziel heeft intenties, om specifieke ervaringen op te doen en eerder opgedane ervaringen te verwerken. Als je inzicht hebt in je zielsintenties, begrijp je waarom je leven gelopen is, zoals het gelopen is. Je kunt je handelen dan afstemmen op je zielsintenties. Een gesprek samen hierover geeft rust en kan uitermate helend werken.

Hoe eerder in je leven je de relatie tussen ziel en persoonlijkheid begint te begrijpen, hoe gemakkelijker je leven zal verlopen. Het zal altijd een harde leerschool blijven, dat is het voor iedereen, en toch zal het anders aanvoelen, je weet dat je bijdraagt aan een zielereis.


Jaarhoroscoop

Geeft inzicht in actuele ontwikkelingen en processen in je leven.Problemen, die voor jou Nu spelen, worden in een groter kader geplaatst, tegen de achtergrond van je persoonlijke ontwikkeling. 

 

Studie en Loopbaanadvies

Antwoorden op vragen ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’ en ‘wat wil ik’, laten zien hoe je volledig tot je recht kunt komen en meebewegen met het leven.

 

Gezondheidsadvies

Zijn mijn dagelijkse bezigheden een antwoord op mijn behoeften en verwachtingen van het leven?

 

Astrologie Party

Een inspirerend feestje! In de vorm van een spel, krijgt iedere deelnemer, aan de hand van zijn eigen horoscoop, persoonlijke uitleg over zelfgekozen thema’s.

Je kunt de party thuis of elders houden – 4 tot 6 personen.

Aanbod cursussen/workshops:

Astrologie Party: “Je horoscoop, een introductie”

Heb je altijd al willen weten wat je horoscoop je te vertellen heeft over je karakter, identiteit, talenten, relaties, vrienden, beroep, studie en gezondheid,  dan is dit een leuke manier om kennis te maken met je horoscoop en de astrologie.

In de vorm van een spel krijgt iedere deelnemer, aan de hand van zijn eigen horoscoop, persoonlijke uitleg.

Groepje van minimaal 4 en maximaal 6 personen. Mooi uitgangspunt voor een inspirerend feestje.
 

Korte profielbeschrijving:

Mijn drijfveer als astroloog is mensen op een empathische, doelgerichte manier, helderheid en inzicht in hun leven te geven, zodat zin en betekenis in het leven ervaren kunnen worden.


HBO Diëtetiek; ruim 30 jaar heb ik als diëtist in ziekenhuizen gewerkt, adviezen en begeleiding gegeven aan mensen met acute en chronische ziekten, les gegeven en beleidsmatige projecten begeleid.    


HBO Kunstacademie, AKI; als beeldend kunstenaar is het mijn uitdaging, het onzegbare vorm te geven en daarmee de ander te "raken".

Bedrijfsnaam:Praktijk Toya Wijtenburg
Adres gegevens:Vincent van Goghlaan 20, 7545 RN Enschede
Postadres:Vincent van Goghlaan 20