< Ga terug

Toya Wijtenburg

Ledennummer:A0022

Thematiek: gezondheid, psychologisch, spiritueel, relatie


Tarief:

Tarief: zie Website.


Astroloog - Coach


Consulten op basis van Therapeutische Evolutionaire Astrologie


Heb je een vraag die je bezig houdt….. over jezelf, je persoonlijk leven, de zin en betekenis van je leven, en wil je er duidelijkheid over hebben, voel je dan welkom voor een gesprek.

 

In je persoonlijke ontwikkeling kun je struikelblokken en problemen tegen komen, waar je keer op keer tegen aan loopt. Dit kan ik samen met je in een groter perspectief plaatsen.

 

Ervaringen meegenomen uit vorige levens en/of uit voorouderlijke geschiedenis,

kunnen in je huidige leven een grote rol spelen, waardoor je het gevoel hebt vast te lopen op een bepaald gebied.

 

Weten met welke ervaringen je dit leven binnen komt, wat de uitdaging en bedoeling van dit leven is én hoe je dat kunt bereiken, maakt dat je weer verder kunt met je leven.

 

Tijdens je persoonlijke ontwikkeling gedurende het leven, kunnen verschillende thema’s om aandacht vragen, zoals relaties, vriendschap, studie, werk, carrière, gezondheid en zingeving.

 

Een gesprek geeft veel inzicht in je leven, vanuit een groter perspectief.

Indien wenselijk kunnen coaching sessies volgen.

 

Aanbod cursussen/workshops:

Korte profielbeschrijving:

Als astroloog en coach heb ik een grote passie mensen inzicht te geven in hun leven, het grote perspectief te laten zien, zodat ze verder kunnen met hun leven en het leven zin en betekenis heeft.

Ruim 25 jaar begeleid ik als astroloog mensen op hun levensweg. De evolutionaire astrologie heeft mij veel gebracht en geeft die verdieping, waardoor diepe, onbewuste patronen, gevoelens, pijnen en mogelijk trauma geduid en tot heling kunnen komen. Het geeft diepe antwoorden op diepe vragen.

 

Opleidingen:

5- jarige opleiding Psychologische en Spirituele Astrologie, erkend door ASAS

4-jarige opleiding Therapeutische Evolutionaire Astrologie, STHEAN, bij Michael de Baker

 

HBO Diëtetiek, ruim 30 jaar heb ik als diëtist in ziekenhuizen gewerkt, adviezen en begeleiding gegeven aan mensen met acute en chronische ziekten, les gegeven en beleidsmatige projecten geleid.

 

HBO Kunstacademie, AKI, als beeldend kunstenaar is mijn uitdaging, het onzegbare vorm te geven en daarmee de ander te ‘raken’.

 

 


 

 


Bedrijfsnaam:Praktijk Toya Wijtenburg
Adres gegevens:Vincent van Goghlaan 20, 7545 RN Enschede
Postadres:Vincent van Goghlaan 20