< Ga terug

Toya Wijtenburg

Ledennummer:A0022

Thematiek: gezondheid, psychologisch, spiritueel, loopbaan


Tarief:

€ 60,- per uur


Particulier:

Geboortehoroscoop met prognose

Evolutionaire horoscoop

Jaarhoroscoop

Loopbaanadvies

Studieadvies

Gezondheidsadvies

Astrologie Party voor 4-6 personen: "Introductie in je horoscoop"


Alles is in beweging, de natuur, de wereld, wij mensen. Het leven wil geleefd worden, mee bewegen met wat er is, en daardoor kunnen ontwikkelen en groeien.

 

Je geboortehoroscoop geeft informatie over wie je bent, je drijfveren, missie, talenten, de bedoeling van jouw leven, om daar in mee te bewegen.

Ook geeft je horoscoop aan waar je nu staat op je levensweg en in je groeiproces.

 

Evolutionaire horoscoop

Mee bewegen met het leven kan ook pijnlijk zijn, een gevoel van machteloosheid, angst, verdriet en zinloosheid, kunnen je belemmeren om het leven te leven zoals het bedoeld is.

 

Het is dan goed om te weten, dat je meer bent dan je ego / persoonlijkheid. Je bent verbonden met iets groters, je ziel. Dit opent perspectieven.

 

Je ziel heeft intenties, om specifieke ervaringen op te doen en eerder opgedane ervaringen te verwerken. Als je inzicht hebt in je zielsintenties, begrijp je waarom je leven gelopen is, zoals het gelopen is. Je kunt je handelen dan afstemmen op je zielsintenties. Een gesprek samen hierover geeft rust en kan uitermate helend werken.

 

Jaarhoroscoop

Geeft inzicht in actuele ontwikkelingen en processen in je leven, waardoor je kunt plaatsen wat er Nu speelt in je leven.

 

Studie en Loopbaanadvies

Antwoorden op vragen ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’ en ‘wat wil ik’, laten zien hoe je volledig tot je recht kunt komen en meebewegen met het leven.

 

Gezondheidsadvies

Zijn mijn dagelijkse bezigheden een antwoord op mijn behoeften en verwachtingen van het leven?

 

Astrologie Party

Een inspirerend feestje! In de vorm van een spel, krijgt iedere deelnemer, aan de hand van zijn eigen horoscoop, persoonlijke uitleg over zelfgekozen thema’s.

Je kunt de party thuis of elders houden – 4 tot 6 personen.

Aanbod cursussen/workshops:

Astrologie Party: “Je horoscoop, een introductie”

Heb je altijd al willen weten wat je horoscoop je te vertellen heeft over je karakter, identiteit, talenten, relaties, vrienden, beroep, studie en gezondheid,  dan is dit een leuke manier om kennis te maken met je horoscoop en de astrologie.

In de vorm van een spel krijgt iedere deelnemer, aan de hand van zijn eigen horoscoop, persoonlijke uitleg.

Groepje van minimaal 4 en maximaal 6 personen. Mooi uitgangspunt voor een inspirerend feestje.
 

Korte profielbeschrijving:

Mijn drijfveer als astroloog is mensen op een empathische, doelgerichte manier, helderheid en inzicht in hun leven te geven, op basis van psychologische en spirituele astrologie.


HBO Diëtetiek; ruim 30 jaar heb ik als diëtist in ziekenhuizen gewerkt, adviezen en begeleiding gegeven aan mensen met acute en chronische ziekten les gegeven en beleidsmatige projecten begeleid.    


HBO Kunstacademie, AKI; als beeldend kunstenaar is het mijn uitdaging, het onzegbare vorm te geven en daarmee de ander te "raken".

Bedrijfsnaam:Praktijk Toya Wijtenburg