< Ga terug

Floor Geenen

Ledennummer:A0389

Geboorte jaar:1954

Thematiek: gezondheid, psychologisch, spiritueel, kinderen, relatie


Tarief:

een astrologisch/therapeutisch consult duurt een uur, prijzen staan op de website www.gaia-abc.com

Aanbod cursussen/workshops:

met zekere regelmaat wordt er bij Gaia-ABC een astrologische basis workshop gegeven, puur om interesse te creeren voor dit bijzondere vakgebied.

dan is er nog de Caduceus workshop - heel gericht voor astrologen om te leren omgaan met de aandrijvende energie in de horoscoop - de basis ofwel de kern informatie rond de individuele energie van de mens.

Voor astrologen die een 'op maat gesneden' behandeling willen geven op basis van de horoscoop geef ik regelmatig de workshop AHET, de Astrologische Herstellende Energie Techniek. Zo kan je inzichten een plek geven of voor de nodige shifts zorgen zodat het zelfhelend vermogen in beweging komt - heel bijzonder en effectief.

verder zijn er workshops op gebied van Reiki (1, 2 en het hele Master-pad) - de Universele Energie-doorgave. Heel specifiek is de workshop van 2 dagen: ReikiTalk - de magische wijze om gericht met de Reiki of andere energie-overdracht te kunnen werken.

Korte profielbeschrijving:

Mijn praktijk Gaia-ABC is vooral gericht op het vinden van balans. Door middel van de combinatie van Astrologie, Body- en ReikiTalk.. Aan de hand van spierreflexen/kinesiologie wordt de prioriteit gezocht om te behandelen. Hierdoor kan de client meer in balans komen en kan het zelfhelend vermogen geactiveerd worden. Kijk gerust op de websites en maak eens een afspraak voor een verhelderende behandeling of leer zelf de AHET, deze techniek zodat je het kan toepassen in de praktijk.

Bedrijfsnaam:Gaia-ABC
Adres gegevens:Burg Smeelelaan 65, 5144 AR Waalwijk