< Ga terug

Floor Geenen

Ledennummer:A0389

Geboorte jaar:1954

Thematiek: gezondheid, psychologisch, spiritueel, kinderen, relatie


Tarief:

een astrologisch/therapeutisch consult duurt een uur en kost 70 euro per 1 oktober 2012

Aanbod cursussen/workshops:

met zekere regelmaat wordt er bij Gaia-ABC een astrologische basis workshop gegeven, puur om interesse te creeren voor dit bijzondere vakgebied.

dan is er nog de Caduceus workshop - heel gericht voor astrologen om te leren omgaan met de aandrijvende energie in de horoscoop - de basis ofwel de kern informatie rond de individuele energie van de mens.

verder zijn er workshops op gebied van Reiki (1, 2 en het hele Master-pad) - de Universele Energie-doorgave. Heel specifiek is de workshop van 2 dagen: ReikiTalk - de magische wijze om gericht met de Reiki of andere energie-overdracht te kunnen werken.

Korte profielbeschrijving:

Mijn praktijk Gaia-ABC is vooral gericht op het vinden van balans. Door middel van de combinatie van Astrologie, Body- en ReikiTalk.. Aan de hand van spierreflexen/kinesiologie wordt de prioriteit gezocht om te behandelen. Hierdoor kan de client meer in balans komen en kan het zelfhelend vermogen geactiveerd worden. Kijk gerust op de websites en maak eens een afspraak voor een verhelderende behandeling....

Bedrijfsnaam:Gaia-ABC
Adres gegevens:Burg Smeelelaan 65, 5144 AR Waalwijk