< Ga terug

Margreet Andriol

Ledennummer:A0302

Geboorte jaar:1955

Thematiek: gezondheid, psychologisch, spiritueel, kinderen, relatie, loopbaan


Tarief:

Zie voor  gespecificeerde tarieven:  www.margreetandriol.nl

Aanbod cursussen/workshops:

Basistraining Astrologie

10 lessen basisstof van spirituele en psychologische astrologie. Deze training vormt een afgeronde cursus, met de mogelijkheid in te tekenen op een vervolgserie van wekelijkse lessen, in totaal 30 per jaar. Aan het eind van het seizoen heb je dan een basis opgebouwd die gelijk staat aan het eerste jaar van de Vakopleiding Toegepaste Astrologie 'De Diamant' (ze elders op deze ASAS-site), met de mogelijkheid daarna mee te doen aan een duidingsjaar.

De basistraining is te volgen op 2 locaties, t.w. Haren en Katlijk. De training in Katlijk start op maandagochtend 12 september 2016

Data: start 12 september 2016, 10 maandagochtenden van 09.30-11.45 uur

 


Opstellingen met de horoscoop

Deze cyclus opstellingen wordt gegeven op 3 vrijdagen in Katlijk (bij Heerenveen) en 3 vrijdagen in Haren (bij Groningen). Je kunt aan de hele cyclus meedoen of per keer. Je bent welkom om thema's uit je leven te verkennen op een diepgravende en inzichtelijke manier met systemisch werk en astrologie. Kosten € 55,- p.d. Doem je 3 x of meer mee dan betaal je € 50,- p.d.

Data: 7 oktober (Katlijk), 18 november (Haren 2016, 27 januari (Katlijk), 10 maart (Haren), 12 mei (Katlijk), 23 juni (Haren) 2017.


Studiegroep astrologie

Ben je gediplomeerd astroloog of ver gevorderd in de astrologie en vind je het leuk om samen nieuwe gebieden te ontdekken in het astrologische universum?? Meld je dan aan voor de studiegroep op Schoterlandseweg 22 in Katlijk. Kosten € 25,- per dagdeel. 

Data: bij voldoende aanmeldingen in overleg


Voor de uitgebreidere actuele agenda zie www.margreetandriol.nl en www.opleidingdediamant.nl

Korte profielbeschrijving:

Elke Ster Straalt op Eigen Wijze

De horoscoop beschouw ik als een instrument waarin je kunt zien wie je werkelijk bent, een beeld geeft van het proces van jouw leven.

Wie ben je?  Wat verlangt je ziel? Waar sta je op dit moment?

Voor mij is het daarom een waardevol middel in het ondersteunen van cliënten in hun bewustwording en groeiproces.


Ik ben Astroloog, Kindertolk® (methode PresentChild) en Coach NatuurlijkLeren. Meer informatie hierover vind je op www.margreetandriol.nl


Samen met Engelien Hanzens verzorg ik Opleiding 'De Diamant', een erkende astrologie-opleiding, waar je kunt leren levensprocessen te begeleiden met de horoscoop als instrument.

Zie ook www.opleidingdediamant.nl

Bedrijfsnaam:Pr. v Astrologie & Procesbegeleiding
Adres gegevens:Schoterlandseweg 22, 8455 JG Katlijk