Actueel


Deze pagina wordt bijgehouden door een groep enthousiaste ASAS leden. Wat kan je hier verwachten? Video's van lezingen, artikelen over ontwikkelingen binnen ons vak, astrologie in de media, nieuws over de vereniging, verslag van de ASASdag, aanbod van cursussen en workshops, nieuws van de opleidingen en nog veel meer....
 

You are viewing posts in the category Cliënten

Friese Astrologische Vereniging Ophiochus


 

Welkom bij Ophiochus!
Ophiochus is de naam van de enige Friese astrologische vereniging. Een bijzondere naam, met een sterrenbeeld op een bijzondere plek aan de hemel. Het is het dertiende sterrenbeeld; de slangendrager met een heel eigen symboliek. Lees hier meer over bij 'Wat betekent Ophiochus'.


We organiseren 7 keer per jaar op woensdagavonden interessante lezingen over astrologie. Twee hiervan zijn astro café's waar we onze inzichten delen en van elkaar leren. Daarnaast bieden we eens per jaar een dag waarbij er uitgebreider ingegaan wordt op de materie.
 
Visie:
De vereniging heeft ten doel om het contact en de uitwisseling tussen astrologen (en geïnteresseerden in de astrologie) te vergroten, te inspireren, astrologische thema’s uit te diepen en nieuwe ontwikkelingen te volgen.
De vereniging tracht haar doel onder meer te bereiken door het houden van lezingen en astro- café’s, door contacten te leggen en te onderhouden met andere astrologische en aanverwante organisaties.

Bezoek ons op: www.astrologiefriesland.nl.

Tags: Ophiochus

George Bode astroloog van de maand

George Bode is een bekende Nederlandse astroloog. Hij introduceerde de Zwarte Lichten in Nederland en heeft onder andere onderzoek gedaan naar sterktebepaling van horoscoopfactoren en progressies in de horoscoop. Vanwege zijn grote inbreng in de Nederlandse astrologie heeft het bestuur van de ASAS hem een lidmaatschap voor het leven aangeboden. Daarnaast is George de komende maand onze ´astroloog van de maand´. Klik hier voor zijn profiel.

Tags: George Bode

Astrologie verovert plek in het bedrijfsleven

Steeds meer bedrijven durven het aan om een astroloog in te zetten. Niet alleen als vermaak tijdens een bedrijfsfeest, met miniconsulten, maar ook als tool om een team te analyseren. Astrologisch inzicht in een team brengt helderheid over de wijze van samenwerken en laat ieders sterke punten zien. Hierdoor kunnen de teamleden individueel beter presteren, door zich te richten op hun sterke punten.

Maar ook een team heeft er baat bij. Door talent aan gewenst resultaat te verbinden wordt de prestatie van een team optimaal. Het bedrijf Spiritainment biedt dergelijke workshops en heidesessies inmiddels aan, en niet zonder succes.


Drijvende motor achter Spiritainment, Marian van Noort: “De behoefte aan een nieuwe manier om naar mensen en teams te kijken groeit. Daarnaast zien we de trend om meer vanuit aanwezig potentieel te werken, dan te werken aan verbetering van zwakke punten. Een astroloog biedt een heldere kijk op talent. Daar is zowel de werknemer als het bedrijf bij gebaat”.


www.spiritueelentertainment.nl
 


stier

En toen stond ineens een man met camera voor de deur. of ik iets over het sterrenbeeld Stier kon vertellen.

Bekijk het fimpje:


youtu.be/a30WakO_JbM


 

 

De Stier die in Amersfoort staat.


 

Tineke Boogaarts

www.noordknoop.nl


 

Agenda


Wat is het aanbod aan workshops, congressen, lezingen en andere activiteiten?


Klik hier voor de agenda.