Filter op

Astrologie verovert plek in het bedrijfsleven

Steeds meer bedrijven durven het aan om een astroloog in te zetten. Niet alleen als vermaak tijdens een bedrijfsfeest, met miniconsulten, maar ook als tool om een team te analyseren. Astrologisch inzicht in een team brengt helderheid over de wijze van samenwerken en laat ieders sterke punten zien. Hierdoor kunnen de teamleden individueel beter presteren, door zich te richten op hun sterke punten.

Maar ook een team heeft er baat bij. Door talent aan gewenst resultaat te verbinden wordt de prestatie van een team optimaal. Het bedrijf Spiritainment biedt dergelijke workshops en heidesessies inmiddels aan, en niet zonder succes.


Drijvende motor achter Spiritainment, Marian van Noort: “De behoefte aan een nieuwe manier om naar mensen en teams te kijken groeit. Daarnaast zien we de trend om meer vanuit aanwezig potentieel te werken, dan te werken aan verbetering van zwakke punten. Een astroloog biedt een heldere kijk op talent. Daar is zowel de werknemer als het bedrijf bij gebaat”.


www.spiritueelentertainment.nl